Stemadvies

Het Collectief heeft de verkiezingsprogramma’s van verschillende partijen die deelnemen aan de Nuenense Gemeenteraadsverkiezingen onder loep genomen en gekeken naar de onderwerpen die voor ons belangrijk zijn.

Ook hebben we gekeken naar wat de partijen bij de vorige verkiezingen beloofden en hun uiteindelijke stemgedrag. Hoewel in het verleden behaalde rendementen geen garantie voor de toekomst geven is het op zijn minst een indicatie van de betrouwbaarheid van de betreffende partijen. Holle frasen op papier zijn immers ook geen garanties voor de toekomst…

We gaan u natuurlijk niet vertellen op welke partijen u zou moeten stemmen, maar gebruik deze data als inspiratie. Het allerbelangrijkste is uiteraard dat u gaat stemmen en uw mening kenbaar maakt aan de Nuenense politiek, die al zo vaak heeft laten zien over dovemansoren te beschikken als het gaat om de wil van haar burgers.

Download een PDF-versie van dit advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *