Het Collectief spreekt in tijdens Raadsvergadering

  • door

Wederom met 6 man sterk sprak Het Collectief in tijdens de Raadsvergadering van 10 december 2020 in de hoop de Raadsleden te overtuigen van de zwakheid van het plan van wethouder Van Bakel. Hoewel er geïnteresseerd naar ons werd geluisterd konden we helaas weinig potten breken.

Door W70, Combinatie en VVD was een amendement op het Raadsvoorstel ingediend, gesteund door Het Collectief, dat geen meerderheid kreeg, mede doordat de fractie van W70 incompleet was. Het amendement ingebracht door Natuurlijk Nuenen waarbij een extra variant zou worden meegenomen in de berekeningen kon wel op een meerderheid van stemmen rekenen. Het raadsvoorstel van de wethouder werd vervolgens aangenomen en het besluit was genomen: de Opwettensweg gaat open.

Welke enorme gevolgen deze schijnbaar kleine beslissing gaat hebben voor de Nuenense verkeerstromen is moeilijk exact te voorspellen, maar ongetwijfeld gaat dit zijn weerslag hebben op de overige knelpunten in het brakke Nuense wegennet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *