RIB Nuenen-West

Afgelopen dinsdag was een vergadering van Commissie Ruimte. In eerste instantie ging Het Collectief ervan uit dat hier ook de herijking van het Bestemmingsplan Nuenen-West op de agenda zou staan, vanwege de druk die tijdens de Raadsvergadering in december door wethouden Van Brakel was uitgeoefend op de Raad. Dit bleek echter niet het geval.

Wel werd de Raadsinformatiebrief (RIB) over het bestemmingsplan en de bestuurlijke agenda besproken. Hieruit bleek dat de wethouder al afspraken had gemaakt met BPD over uitstel van executie. In april 2021 zal het plan pas voor de Raad komen.

Zie ook dit artikel in het Eindhovens Dagblad: Nuenen krijgt iets meer tijd van bouwer.

De RIBs zijn te downloaden op de site van de gemeente: RIB Proces bestemmingsplan Nuenen-West en RIB Bestuurlijke Agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *